Tippek

5 dolog, amit jobb, ha nem teszel lánykérésnél!

  1. Biztosra mész, ezért a menyasszony választja ki a gyűrűt

Sokan félnek, hogy a jövendőbeli feleségüknek vajon tetszeni fog-e a kiválasztott gyűrű, ezért inkább nem vesznek semmit, hanem elmennek kedvesükkel az ékszerboltba, hogy a hölgy válassza ki magának a gyűrűt.

A gondolat nem rossz uraim, viszont így oda a romantika. Ha kedvesednek nem tetszik a gyűrű vagy rossz a méret, természetesen bejöhettek együtt hozzánk, de semmiképpen ne gyűrű nélkül történjen a lánykérés!

  1. Ne legyen személytelen

Ne feltétlenül a filmekből vagy az internetről vedd az ötletet, hogy hogyan és hol történjen a lánykérés.

Ahhoz, hogy igazán emlékezetes és romantikus legyen, olyan helyen történjen, ami párodnak egy személyes, kedvelt helyszíne. Ha szeret például csónakázni vagy túrázni, utazni, akkor érdemes olyan helyen feltenni a nagy kérdést, ami nagy vágya, esetleg hobbijának helyszíne.

Vedd figyelembe, hogy mit szeretne! Elegáns étterem vagy talán jobban örülne egy romantikus és különleges helyszínnek?

  1. Lánykérés a tömegben

Ha párod szereti a figyelmet, akkor akár nem is elvetendő ötlet, de a nők többsége jobban örülne, ha az adott pillanat és helyszín csak a tiétek lenne! Hiába izgulsz a nagy kérdés előtt, azért ne a reptéren tedd fel, várd meg amíg oda értek az úticélra!

  1. Furcsa viselkedés, idegeskedés

Ha izgulsz a lánykérés miatt és ez látszódik rajtad, vigyázz mert akár el is ronthatod vele a pillanatot! Ha a szerelmed azt látja rajtad, hogy ingerült és feszült vagy egyrészt gyanakodni kezdhet, vagy magára veheti és még sértődés is lehet a vége.

Miért is izgulsz? Hiszen, ha már eldöntötted és megvetted a gyűrűt, akkor már tudod, hogy vele szeretnéd leélni az életed!

  1. Lánykérés szülinapon vagy egyéb ünnepen

Több okból is jobb, ha nem pl. szülinapon vagy karácsonykor kéred meg kedvesed kezét, hiszen a nők szeretik, ha váratlanul éri őket a pillanat, valamint külön napon szeretnék a jövőben ezt ünnepelni, ami csak erről szól.

A gondolat nem rossz, hogy ,,két legyet ütni egy csapásra,, , de kedvesed biztosan értékelné ha lenne egy saját napotok!

Ha pedig a jeles eseményekre ékszert vennél párodnak, akkor a legjobb helyen olvasod ezt a cikket, hiszen minden alkalomra találsz nálunk valami különlegeset!