1–12 termék, összesen 30 db

Hollóházi porcelán ár: Egyedi érték a minőségért

A Hollóházi porcelán magas minőséget és kiváló mesterséget képvisel. Ezért a Hollóházi porcelán árai is magasabbak lehetnek más porcelánokhoz képest. Az árakat több tényező is befolyásolja, például a felhasznált alapanyagok minősége, a díszítések bonyolultsága és az egyedi minták különlegessége.

A Hollóházi porcelán egyedülálló értéket tükröz, amely a kivételes minőséget és a hagyományt képviseli.

Hollóházi porcelán figurák: Műremekek a porcelánban

A Hollóházi porcelán figurák lenyűgöző műremekek, amelyek kézzel készülnek és a mesterek magas szintű képzését tükrözik. Ezek a finoman kidolgozott porcelán figurák igazi műalkotások, amelyeken látható a részletes mintázatra irányult kiemelt figyelem.

A Hollóházi porcelán figurák különböző témákat ölelnek fel, legyenek azok állatok, emberek. Ezek a figurák nem csak szépek, de értékes gyűjteményi tárgyak is lehetnek.

Hollóházi porcelán váza: Elegancia és stílus a teret emelve

A Hollóházi porcelán vázák kiválóak az otthonokban vagy a különleges alkalmakon is. Ezek a porcelán vázák eleganciát és stílust kölcsönöznek a térnek, függetlenül attól, hogy modern vagy klasszikus belső teret díszítenek.

A Hollóházi porcelán vázák kézzel festettek és finom részletekkel ellátottak. Ezért ezek a vázák önállóan is egyedülálló díszei lehetnek egy helyiségnek vagy virágokkal teli formában kiegészítik és kiemelik a csodálható növények szépségét.