Fizetési információ

Banki előre utalással

Számlavezető bankodban tudsz részünkre átutalást indítani, vagy közvetlenül bankszámlánkra is befizetheted az összeget bármelyik OTP fiókban vagy utalni a Zemef Kft 11735005-26056094
Utalás vagy befizetés közleményében a könnyebb beazonosítás érdekében mindig írd be az e-mailben kapott számla sorszámát.
Ezen fizetési mód választása esetén, amíg nincs befizetve/átutalva hozzánk a számla ellenértéke, addig a megrendelt termék nem kerül összeállításra-kiszállításra. Megrendelést 3 nap után töröljük, amennyiben addig nem érkezik meg hozzák a számla ellenértéke.
Ennek költsége: 0 Ft

 Utánvételes fizetés – kézbesítőnek való fizetés készpénzben!

Az áru ellenértékét a kézbesítőnek kell fizetni készpénzben, csomag átadásakor.
Ennek költsége: 500 Ft
50.000 Ft feletti kosár érték után ingyenes.

 Utánvételes fizetés – kézbesítőnek való fizetés bankkártyával!

Az áru ellenértékét a kézbesítőnek kell fizetni bankkártyával, csomag átadásakor.
Ennek költsége: 500 Ft
50.000 Ft feletti kosár érték után ingyenes.

Helyszínen történő fizetés – általad kiválasztott üzletben

A megrendelt terméket az üzletünkben is kifizetheted, miután jeleztük számodra, hogy az üzletben van a termék. Üzleteinkben fizethetsz bankkártyával, illetve készpénzben is. Üzleteink pontos címét és nyitvatartását és telefonszámát megtalálod a honlapon, illetve a visszaigazoló e-mailben is megtalálható lesz.
Ennek költsége: 0 Ft

Bankkártyás fizetés – SIMPLEPAY

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, abban az esetben a megrendelés során a webáruház automatikusan átirányít téged a fizetési oldalra, ahol azonnal eleget tudsz tenni a fizetésnek, ebben az esetben a számla utólagosan kerül kiállítva és kiküldve a részedre.
Ennek költsége: 0 Ft

Kosár