Tippek

5 nyomós ok miért vásárolj online ékszert!

1.  KÉNYELMESEN OTTHONRÓL válogathatsz termékkínálatunkból
Nem kell felöltözni, kisminkelni magad ahhoz, hogy ékszert tudj vásárolni, egyszerűen csak nézd meg online kínálatunkat, válaszd ki a Neked tetsző ékszereket és pár nap múlva már hordhatod is.

2.  HÁZHOZ VISSZÜK 3-4napon belül
Kényelemesen miután otthonról megrendelted, házhoz is visszük a termékeinket.

3.  Online mind a 14 üzletünk kínálatát megtalálod
Üzleteink teljes kínálatát feltöltjük a weboldalra, így itt minden terméket megtekinthetsz, kosaradba teheted. Üzleteinkbe is ellátogathatsz, ha esetleg oda szeretnéd lerendelni valamelyik termékünket, természetesen az is megoldható. Ha nem szeretnél online vásárolni, akkor is ez egy jó opció, hogy kinézed weboldalunkon és felpróbálod az általad kiválasztott terméket/termékeket üzletünkben.

4.  Figyeld kuponkódjainkat, hiszen kedvezményesen vásárolhatsz!
Érdemes figyelni Facebook, Instagram illetve TikTok oldalainkat, hiszen kupon kódokat fogunk meghirdetni, amellyel kedvezményesen vásárolhatsz vagy ajándékot kaphatsz vásárlásod mellé.

5.  Higiénikus, csak te próbálod
Pandémiás időszak óta az embereknek különösen fontos a higiénia. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az üzletekben nem tartanánk be a maximális higiéniás előírásokat, csupán azt jelenti, hogy Te próbálod előszőr az ékszert, valamint érintésmentesen is átveheted a csomagot a futártól a maximális biztonság érdekében.